Brzo, efikasno, povoljno

TRANSBALKANIA d.o.o.
Preduzeće za transport i trgovinu
Alojza Budimira 2
SRB-16000 Leskovac

POSTAVITE NAM PITANJE

Najpovoljnija rešenja uz korišćenje GPS sistema praćenja vozila.

Transbalkania

Osnovani smo 2007. godine sa ciljem širenja dobrih poslovnih odnosa i pružanja kvalitetnih transportnih usluga. Uz dugogodišnjim iskustvo, prošli smo kroz sve faze tranzicije srpske privrede, te smo našim znanjem, iskustvom, upornošću, a pre svega velikim radom, dospeli među najbolje špediterske agencije u Srbiji.

Zbog sve većih problema na granicama ka EU sa migrantima, ne nudimo JUST IN TIME isporuke, jer ne  obećavamo nerealno vreme pristizanja robe.

Naš cilj nije doći do svakog klijenta, već do klijenta koji razume sve veće globalne, kompleksne probleme i koji je prilagodljiv promenama.

KOMPLETNA ORGANIZACIJA TRANSPORTA ROBE IZ CELE EVROPE

 

Pomoć trgovcima i proizvođačima pri uvozu i izvozu robe

Kompletna usluga prevoza

transport@transbalkania.rs

+381 16/341-88-70

Naša misija

Naš najvažniji cilj je da pružimo ne samo kvalitetnu uslugu prevoza, već da pravovremeno pruženim informacijama, savetima i predlozima, olakšamo uvoz i izvoz robe trgovcima i proizvođačima i njihovu neizvesnost minimiziramo.

U pogledu društvene odgovornosti, godišnje izdvajamo jedan deo svog profita u humanitarne svrhe, pružajući pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji. Takođe, učestvujemo i u drugim akcijama na lokalnom nivou. Ovim se ne hvalimo, već želimo da podstaknemo i druge da slede naš primer.

Profesionalna Usluga - Medjunarodno Iskustvo

100%