Preduzeće za transport i trgovinu

Nudimo Vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu po cenama koje Vama odgovaraju.

Drumski unutrašnji i međunarodni prevoz robe šleperima, hladnjačama, tandemima (120m3), malim kamionima (do 3tnosivosti), kao i kombijima (do 1.5t nosivosti).

Pružamo uslugu organizacije prevoza komercijalne robe FTL (puni utovari), LTL (dotovari), kao i duboko smrznutu robu (FRIGO), opasnu robu (ADR).

Prvenstveno se bavimo organizacijom prevoza u uvozu i izvozu robe iz Evrope ka zemljama Balkana (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Severna Makedonija), a naša uža specijalnost je prevoz iz Poljske ka balkanskim zemljama i možemo u svakom trenutku da odgovorimo na potrebe svojih klijenata. Kvalitetnim radom obezbedili smo prepoznatljivo ime kako na srpskom, tako i na poljskom tržištu.

Kvalitetna usluga prevoza

  • Rešenja za auto industriju
  • Rešenja za elektro – industriju
  • Rešenja za industriju papira
  • Rešenja za metalnu industriju
  • Rešenja za velike trgovinske lance

 

TRANSBALKANIA d.o.o.

Preduzeće za transport i trgovinu

+381 16/341 88 70

NAŠ ZADATAK JE DA KLIJENTIMA OBEZBEDIMO NAJEKONOMIČNIJE REŠENJE ZA KAMIONSKI TRANSPORT ROBE

Sarađujte sa nama

Drumski transport

Transportne usluge

Uvoz i izvoz robe

Transportne usluge

Poverenje koje smo stekli kod klijenata održavamo na visokom nivou svakodnevno. Naša najbolja usluga koju možemo da pružimo klijentima je bezbednost. Vaša roba će stići bez ikakvih oštećenja, u dogovoreno vreme na pravo mesto. Govorimo poljski, engleski i ruski jezik i imamo profesionalno obučene zaposlene koji svakim danom doprinose rastu i razvoju ove kompanije.

Vaš pouzdan partner za transport robe

Pozovite nas i saznajte više o našim uslugama koje pružamo klijentima